Preskoči na glavni sadržaj

Trostruko zadovoljstvo


volim recepte koji počinju sa brzo a ukusno, e ovaj je baš takav!
SastojciKoličina
2 glavice crnog luka-
1 konzerva tunjevine-
1/2 l pelat paradajza-
1/2 limuna-
so-
biber-
peršun-
500 gr.špageta-

Kako pripremiti

  • Crni luk sitno iseckati i blago propržiti na ulju. Zatim dodati tunjevinu i par minuta dinstati, pa naliti pelat paradajz.
  • Mešati dok ne provri. So i biber dodati po ukusu, zatim ubaciti peršunov list.
  • Iscediti polovinu limuna (po ukusu).
  • Kao prilog možete poslužiti bareni krompir ili špagete.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pusla torta

Najlon torta: Deca je obožavaju, proverite zašto!

Šampinjoni punjeni lukom, šargarepom i orasima