Punjene korpice

SastojciKoličina
belog brasna300g
integralnog brašna200g
kvasac20g
toplo mleko250ml
šećera1 kasikica
so2 kasikice
jaje1
ulje1dcl
kečapa1 kesica
cajna kobasica100g
šunkarica150g
marinirane pečurke100g
feta sira100g
sir gauda200g
origano1 kesica

Kako pripremiti

  • 300gr belog brasna 200gr integralnog brasna 1 kvasac 250ml toplog mleka 1 kasikica secera 2 kasikice soli 1 jaje 1dcl ulja Od navedenih sastojaka umesiti testo i ostaviti da se podize na toplom mestu.Razvuci na radnoj povrsini u vaditi vece krugove. Svaki krug staviti u kalup za mafine i puniti sledecim redom: Malo kecapa, kolut cajne, kolut sunkarice iskidan na komadice, sampinjone isecene na listice, malo feta sira i narendanog sira. Posuti zacinima za pizzu i staviti maslinu. Peci na 200C dok ne porumeni testo.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pusla torta

Najlon torta: Deca je obožavaju, proverite zašto!

Šampinjoni punjeni lukom, šargarepom i orasima