seoska pica

SastojciKoličina
brasna1kg
kvasac1
vode6dc
ulja2dc
so3 kasike
secer1 kasika
crni luk200gr
salame300gr
slanine300gr
sunke300gr
sira200gr
jaja2
origana3
kecapa5dc
krastavcica200gr
ajvaramalo

Kako pripremiti

  • Umesiti testo od brasna,kvasca,vode,ulja,soli i secera i staviti u nauljenu tepsiju da nadođe. Kad je nadošlo premazati kečapom, zatim staviti crni luk, izrendanu salamu, šunku,slaninu, krastavce, sir,sve isečeno na kockice malo ajvara i origana. Peći na 200 stepeni, 20 minuta a 5 minuta pred kraj pečenja ubaciti 2 jaja.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pusla torta

Najlon torta: Deca je obožavaju, proverite zašto!

Šampinjoni punjeni lukom, šargarepom i orasima