Preskoči na glavni sadržaj

Brzi ručak: Musaka od paradajza, tikvice i sira

Sve samo isecite, zalijte i zapecite i za tren oka imate ukusan obrok na vašem stolu! (Foto: Profimedia.rs)
SastojciKoličina
paradajz4
tikvica1
mocarela sir400 g
jaja3
pavlaka3 kašike
sopo ukusu
biberpo ukusu
bosiljakpo ukusu

Kako pripremiti

  • Paradajz i tikvicu isecite na kolutove, a mocarelu isecite na kriške.
  • Poslažite u vatrostalnu činiju uspravno, da naležu kolutovi malo jedan na drugi.
  • Između kolutova poređajte kriške sira i listove bosiljka.
  • Stavite da se peče na 220 stepeni oko 20 minuta, pa izvadite i umutite jaja sa pavlakom, soli i biberom, zalijte musaku i vratite da se dopeče dok ne porumeni.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pusla torta

Najlon torta: Deca je obožavaju, proverite zašto!

Šampinjoni punjeni lukom, šargarepom i orasima