Brzi ručak: Musaka od paradajza, tikvice i sira
Sve samo isecite, zalijte i zapecite i za tren oka imate ukusan obrok na vašem stolu! (Foto: Profimedia.rs)
| Sastojci | Količina |
| paradajz | 4 |
| tikvica | 1 |
| mocarela sir | 400 g |
| jaja | 3 |
| pavlaka | 3 kašike |
| so | po ukusu |
| biber | po ukusu |
| bosiljak | po ukusu |
Kako pripremiti
- Paradajz i tikvicu isecite na kolutove, a mocarelu isecite na kriške.
- Poslažite u vatrostalnu činiju uspravno, da naležu kolutovi malo jedan na drugi.
- Između kolutova poređajte kriške sira i listove bosiljka.
- Stavite da se peče na 220 stepeni oko 20 minuta, pa izvadite i umutite jaja sa pavlakom, soli i biberom, zalijte musaku i vratite da se dopeče dok ne porumeni.

Primjedbe
Objavi komentar