Neodoljivi ukus krem bananica, oraha, plazme i čokolade. Sastojci Količina Potrebno za koru : belanaca 10 šećer 150 g mleven orah 200 g brašno 2 kašike Potrebno za fil : mleko 1 l žumanci 10 šećer 10 kašika puding od vanile 3 kesice gustin 2 kašike margarin 250 gr šećer u prahu 250 g krem šlag 200 g kisela voda 200 ml krem bananice 10 plazma keks mleveni 200 g čokolada 100 g Kako pripremiti Belanca umutite čvrsto u šam, pa postepeno dodavajte šećer, muteći sve vreme. Dodati mlevene orahe i brašno, lagano izmešati, staviti u okrugli pleh koga ste obložili papirom za pečenje. Peći na 200 C oko 15 minuta. Umutite žumanca, prašak za puding, gustin i šećer sa malo mleka, pa zakuvati u preostalom mleku. Ostaviti da se ohladi. Margarin umutite sa šećerom u prahu, pa dodati ohlađen fil. Zatim u fil dodati umućen krem šlag . Ceo fil podeliti na dva dela. U prvi deo dodati mlevenu plazmu i otopljenu čokoladu, a u drugi deo fila dodati iseckane krem bananic...
obavezno probati , mislim , da je superrrr....
OdgovoriIzbriši