Pileća supa sa knedlama: Najzdravije jelo za sva godišnja doba!
Idealna supa uz nedeljni ručak.
| Sastojci | Količina |
| pileće belo meso | 400 g |
| krompir | 5-6 |
| šargarepa | 1 |
| jaja | 4 |
| brašno | 1 šolja |
| majonez | 2 kašike |
| lovorov list | 2 |
| peršun | po želji |
| so | po ukusu |
| biber | po ukusu |
| suvi začin | po ukusu |
Kako pripremiti
- Skuvati belo meso. Dok se kuva posoliti, pobiberiti, ubaciti lovorov list i po želji malo suvog začina. Dodati isečen krompir na kockice i šargarepu na kolutice.
- U posebnoj posudi u brašno dadati malo soli i bibera, promešati, dodati jaja, majonez i dobro sjediniti.
- Malom kašicicom vaditi knedle i ubacivati u supu dok vri. Kuvati još 15 minuta. Na kraju dodati malo seckanog svežeg peršuna. Prijatno!

Primjedbe
Objavi komentar