Preskoči na glavni sadržaj

Pileća supa sa knedlama: Najzdravije jelo za sva godišnja doba!

Idealna supa uz nedeljni ručak.
SastojciKoličina
pileće belo meso400 g
krompir5-6
šargarepa1
jaja4
brašno1 šolja
majonez2 kašike
lovorov list2
peršunpo želji
sopo ukusu
biberpo ukusu
suvi začinpo ukusu

Kako pripremiti

  • Skuvati belo meso. Dok se kuva posoliti, pobiberiti, ubaciti lovorov list i po želji malo suvog začina. Dodati isečen krompir na kockice i šargarepu na kolutice.
  • U posebnoj posudi u brašno dadati malo soli i bibera, promešati, dodati jaja, majonez i dobro sjediniti.
  • Malom kašicicom vaditi knedle i ubacivati u supu dok vri. Kuvati još 15 minuta. Na kraju dodati malo seckanog svežeg peršuna. Prijatno!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pusla torta

Najlon torta: Deca je obožavaju, proverite zašto!

Šampinjoni punjeni lukom, šargarepom i orasima