Ah, te bajadere: Nema ko ih ne voli!
Jedan od onih kolača kojem se uvek vraćate. (Foto: Profimedia.rs)
| Sastojci | Količina |
| šećer | 650 g |
| voda | 18 kašika |
| margarin | 210 g |
| mleveni orasi | 250 g |
| mleveni keks | 250 g |
| čokolada | 100 g |
| Glazura: | |
| čokolada za kuvanje | 100 g |
| margarin | 20 g |
| mleko | 3 kašike |
| ulje | 3 kašike |
Kako pripremiti
- Šećer i vodu stavite da provri, sklonite sa strane i dodajte orahe i keks, a zatim margarin. Sve dobro sjedinite, pa podelite na dva dela i u jedan dodajte otopljenu čokoladu.
- Rastanjite prvo deo sa čokoladom, ostavite malo da se prohladi, pa preko stavite svetli deo, a kada se skroz ohladi i stegne prelijte glazurom.

Primjedbe
Objavi komentar